076 - 939 93 92 - info@cofettfrysning.se

Fettfrysning Pris

Fettfrysning
895kr ( 1695kr )
Erbjudande fram till sista december!
1 behandling, under en behandling kan man behandla 2 områden, ex vänster / höger lår.
1 behandling tar ca75min.
2x Fettfrysning
1995kr ( 3390kr)
2 behandlingar, under en behandling kan man behandla 2 områden, ex vänster / höger lår.
2 behandlingar tar ca135min.
Köp 2 behandlingar för ett tillfälle eller spara 1 behandling till senare.
3x Fettfrysning
2900kr ( 5085kr )
3 behandlingar, under en behandling kan man behandla 2 områden, ex vänster / höger lår.
3 behandlingar tar ca195min.
Köp 3 behandlingar för ett tillfälle eller spara 1-2 behandling till senare.
 • Coolshaping RS1 har två handtag, under en behandling kan man behandla tex höger och vänster love handles, eller använda ett eller två handtag på magen.
 • Man behöver vänta ca 4v innan man behandlar samma område igen, men det går bra att göra olika områden efter varandra, tex mage och lår under samma sittning.
 • Vill du köpa flera behandlingar och spara några, boka så många du vill göra den dagen och sen köper du önskat antal på plats, så skriver vi upp att du har innestående.

Delbetalning

Delbetalning rekommenderar vi att du ansöker om Klarna kort, fungerar som Klarna fakturaköp men i kortformat och används som vanligt VISA på cafe, matvaruaffär osv. Här kan du ansöka om det https://www.klarna.com/se/kort/

Fettfrysning med CoolShaping är en välbeprövad behandlingsmetod där vi använder ett eller flera handtag som med hjälp av vakuum suger in fettlagret och kyler ner fettcellerna på ett kontrollerat sätt till -10ºC.
Coolshaping RS1 är Sveriges mest sålda utrustning för Cryolipolys / Fettfrysning med över 25.000 behandlingar utförda i Sverige.

Man fryser ner fettcellerna och resultatet blir permanent.
Fettcellerna skadas av kylan och orsakar en kristallisering av fettsyrorna som finns inuti fettcellerna. Fettcellerna inträder i ett stadie som kallas Apoptos, dvs fettcellerna dör.

I varje fettcell finns det Triglycerid som rinner ut ur fettcellen när den dör och detta ämne tar kroppens lymfsystem hand om på ett naturligt sätt. Omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar är inte lika känsliga som fettceller och skadas därför inte av kylan.

Vi rekommenderar att du, efter behandlingen, ökar din förbränning genom att ta regelbundna promenader eller annan träningsform och dricker lite mer vatten än du brukar den första månaden.

Resultat

Vi ger inga garantier, de flesta får synbara resultat av behandlingen men det är inget vi kan utlova i förväg. Har du köpt paket och vill avbryta behandlingen för att du känner att detta fungerar inte på mig så får du pengarna tillbaka för resterande.

Detta beror helt enkelt på hur mottaglig dina fettceller är för denna behandling, 20-30% fettreducering per gång av det behandlade området är ett genomsnitt.
Du skulle därför t.ex. kunna få mer än 30% fettreducering men också endast 5-10%. Man kan därför behöva göra om behandlingen på samma område fler gånger för att se en tydlig skillnad.

Finns flera faktorer som spelar in:

 • Har du har gått upp i vikt efter behandlingen kan givetvis kvarvarande fettceller som fortfarande lever på samma område öka sin storlek. En fettcell kan öka 300 gånger sin egen storlek. Om du har gått upp i vikt så kan det vara en bidragande faktor till att synbart resultat uteblir.
 • Underliggande sjukdomar eller mediciner kan också påverka ditt slutresultat.
 • Hur du har ätit och tränat påverkar även slutresultatet.

Då ovanstående anledningar alla är unika och då alla individer har olika levnadsvanor så är det omöjligt för oss att garantera ett synligt resultat. Därför får du noggrann konsultation inför varje behandling.

Kontraindikationer

Du kan inte behandlas om du har någon av följande:

 • Raynauds sjukdom
 • Graviditet
 • Inoperera medicinsk enhet
 • Stark känslighet mot kyla
 • Ljumsbråck
 • Hepatit C
 • Svår Diabetes
 • Nyopererad (1år)

CoolShaping RS1 kan behandla alla typer av kunder med två olika storlekar på handenheter för optimala resultat

Liten handenhet för att kunna behandla små fettdepåer som ex ”love handles” eller putmage som många har svårt att få bort trots mycket träning.
Stor handenhet, som ex lår, för att behandla stora områden.

CoolShaping RS1 behandling fungerar med hjälp av cryolipolysis (kontrollerad frysning) som kyler ned fettlagret under huden så att fettcellerna som är mer köldkänsliga än omgivande vävnad förstörs. De förstörda fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på ett naturligt sätt.
Det finns vetenskapligt stöd för att metoden Cryolipolysis fungerar väl och reducerar kroppsfett i behandlade områden. Resultaten blir därför permanenta eftersom kroppen inte kan bilda nya fettceller.​

Fettfrysning märke / maskin

Det finns fler märken på maskiner som fryser fett, Coolshaping, Cool Tech, CoolSculpting, Cool Shape processen är den samma, man fryser ner fettcellerna så att dom dör genom apoptos, naturlig celldöd.
Vi använder oss av Coolshaping RS1 som kan behandla två områden per behandling. CoolSculpting har bara ett handtag, två handtag är och föredra om man vill göra tex love handles och slippa två behandlingar.

Coolshaping Pris

Stäng meny