076 - 939 93 92 - info@cofettfrysning.se

COOLSHAPING RS1 – Fettfrysning

Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är CoolShaping en behandling för dig!

Fatfreezing med Coolshaping RS1 använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner den till minus 10 grader och förstör fett-cellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas.

CoolShaping, Coolsculpting, och Cool Tech är på några av de mest välkända maskinerna för fettfrysning. Vi har valt att jobba med Coolshaping RS1 som är Sveriges mest sålda maskin för fettfrysning, över 25.000 behandlingar gjorda i Sverige.

Coolshaping Kraftfullt Cryolipolysis system

  • 2 kylsystem anslutna till 2 separata handenheter / fettfrysning på två ställen samtidigt.
  • Automatisk kontroll av kyla och vakuum.
  • Maximal kylning -10
  • Fryser fett på två oberoende områden på samma gång

Hur fungerar en Coolshaping behandling?

Innan behandlingen börjar så märker man ut behandlingsområdet och applicerar en så kallad “coolpad”. Coolpaden skyddar huden under behandlingen och minskar riskerna för biverkningar så som ömhet i huden och blåmärken.
I början känner man av det kraftiga suget och kylan. Efter några minuter har kylan bedövat området och man känner vanligtvis ingenting. Man kan ligga och koppla av i lugn och ro utan obehag. Efter 1 timme tar vi bort munstycket och området masseras under 2-3 minuter. Efter behandlingen kan man fortsätta sin dag som vanligt.

Processen efter Fettfrysning med Coolshaping

Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren. Slutligt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med ca4 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min. Coolshaping RS1 har 2 handenheter, vilket gör att man kan behandla 2 områden samtidigt vilket naturligivis spara tid.

Biverkningar

Det är individuellt, vanliga biverkningar är tillfälliga domningar och blåmärken (ca 1/3 upplever detta).
Andra gången man behandlar med på samma område kan det kännas lite mer under behandlingen, fettlagret har minskat och handtaget ”suger” in mer hud. Då är det lättare att blåmärke kan uppstå.
Ovanliga biverkningar kan i mycket sällsynta fall vara blåsbildningar på huden och pigmentförändringar, förekommer hos ca 1/1000.

Boka tid

Du kan boka på bokadirekt, 076 – 939 93 92 eller info@cofettfrysning.se

Permanent resultat med Coolshaping RS1
Olika stadier på Fettreducering med Fettfrysning Coolshaping

Stäng meny